مرکز HSE در راستای صیانت از سرمایه های انسانی، پیشگیری از بیماریهای شغلی و اجرای اثر بخش الزامات OHSAS 18001-2007 اقداماتی را بشرح ذیل انجام می دهد:
- ارزیابی و اندازه گیری عوامل زیان آورمحیط کار (شمیایی ،فیزیکی و..) و تلاش در جهت بهبود شرایط محیط کارانجام بازدید های روزانه از اماکن رفاهی واماکن تهیه و توزیع موادغذایی و بهداشتی شامل رستورانها، آبدارخانه ها و انبارها و...
- تهیه و توزیع مطالب و دستورالعملهای بهداشتی در قالب پوستر، بروشور و برگزاری دوره ها و سمینارهای آموزشی ، بمنظور اطلاع رسانی و بالابردن آگاهی کارکنان در زمینه بهداشت
- انجام کلر سنجی آب شرب در نقاط مختلف بندر و پیگیری به منظور رفع عدم انطباقها
- انجام عملیات سمپاشی، طعمه گذاری ، موریانه زدایی و مبارزه با سگهای ولگرد در کارگاهها و تاسیسات داخلی، بخشهای اداری و منازل سازمانی
- پیگیری جهت انجام معاینات ادواری پرسنل و پیمانکاران بمنظور حفظ سلامت کارکنان
- پیگیری جهت تهیه کارت بهداشت برای کارکنان کانتین ، آبدارخانه ها ، فروشگاهها و بوفه ها
- استقرار ایستگاههای امداد، پایگاههای بهداشت و درمانگاه ، به منظور ارائه خدمات درمانی، مشاوره ای و واکسیناسیون در جهت کاهش عوارض بیماریها و مسمومیتهای ناشی از کار
- تعامل و همکاری با مراکز بهداشت استان و شهرستان در زمینه های مختلف بهداشتی
- معدوم نمودن مواد غذایی غیربهداشتی در رستورانها و مراکز تهیه و پخش مواد غذایی