پنج شنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۲
 

بهداشت

مرکز HSE  در راستای صیانت از سرمایه های انسانی، پیشگیری از بیماریهای شغلی و اجرای اثر بخش الزامات  OHSAS 18001-2007  اقداماتی را بشرح ذیل انجام می دهد:

  • ارزیابی و اندازه گیری عوامل زیان آورمحیط کار  (شمیایی ،فیزیکی و..) و تلاش در جهت بهبود شرایط محیط کارانجام بازدید های روزانه از اماکن رفاهی واماکن تهیه و توزیع موادغذایی و بهداشتی  شامل رستورانها، آبدارخانه ها و انبارها و...
  • تهیه و توزیع مطالب و دستورالعملهای بهداشتی در قالب پوستر، بروشور و برگزاری دوره ها و سمینارهای آموزشی ،  بمنظور اطلاع رسانی و بالابردن آگاهی کارکنان در زمینه بهداشت
  • انجام کلر سنجی آب شرب در نقاط مختلف بندر و پیگیری به منظور رفع عدم انطباقها
  • انجام  عملیات سمپاشی، طعمه گذاری ، موریانه زدایی و مبارزه با سگهای ولگرد در کارگاهها و تاسیسات داخلی، بخشهای اداری و منازل سازمانی
  • پیگیری جهت  انجام معاینات ادواری پرسنل و پیمانکاران بمنظور حفظ سلامت کارکنان
  • پیگیری جهت تهیه کارت بهداشت برای کارکنان کانتین ، آبدارخانه ها ، فروشگاهها و بوفه ها
  • استقرار ایستگاههای امداد،  پایگاههای بهداشت و درمانگاه ، به منظور ارائه خدمات درمانی، مشاوره ای و واکسیناسیون در جهت کاهش عوارض بیماریها و مسمومیتهای ناشی از کار
  • تعامل و همکاری با مراکز بهداشت استان و شهرستان در زمینه های مختلف بهداشتی
  • معدوم نمودن مواد غذایی غیربهداشتی در رستورانها و مراکز تهیه و پخش مواد غذایی